Verkocht

Spoorlaan 336 - 338 | Tilburg

Spoorlaan 336 - 338 Tilburg | 654m2 Kantoorruimte

Monumentaal en zeer representatief kantoorobject met bijzondere uitstraling, gelegen op een zichtlocatie aan de belangrijkste doorgaande weg in de binnenstad. Het object is oorspronkelijk in 1909 gebouwd. In 1995 is het object grondig gerenoveerd en gerestaureerd. Destijds is het gebouw volledig gestript en onder andere voorzien van een nieuw geïsoleerd dak, nieuwe vloeren, nieuwe ramen met dubbele beglazing, alle installaties zijn vernieuwd en onder andere voorzien van vloerverwarming. Het gebouw kenmerkt zich niet door een vast stramien van kantoorkamers, maar is met name op de begane grond heel open en transparant waarmee een baliekantoor of werkstructuur met kantoortuinen tot de mogelijkheden behoort.

Het gebouw heeft een oppervlakte van totaal circa 654m2 en is als volgt verdeeld:
- begane grond circa 324m2;
- eerste verdieping circa 165m2;
- tweede verdieping circa 165m2.

Het object is voorzien van een eigen aan de achterzijde gelegen afgesloten parkeerterrein (met elektrische poort) met 16 parkeerplaatsen.?In de directe omgeving zijn verschillende openbare parkeergarages met betaald parkeren, waaronder de parkeergarages Pieter Vreedeplein en Tivoli. Het object is gelegen op loopafstand va het Centraal Station, waardoor de bereikbaarheid met openbaar vervoer uitstekend is.
Deelverhuur is bespreekbaar.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Deelverhuur per kantoorkamer of per verdieping is bespreekbaar tegen bijzonder gunstige en flexibele huurvoorwaarden, huurprijzen vanaf € 500,00 per maand exclusief BTW.

Koop is bespreekbaar.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode is in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »