Te huur

Hart van Brabantlaan 10 | Tilburg

Hart van Brabantlaan 10 Tilburg | 338m2 Kantoorruimte

Wij bieden kantoorruimte aan op de 1e verdieping in het prestigieuze kantoorgebouw ‘Het Laken’. De begane grond is in gebruik bij Wegener en de eerste verdieping is recent in opdracht van de voormalige gebruiker op hoog niveau gerestyled en is instapklaar met alle faciliteiten en veel lichtinval. De verdiepingen worden zowel afzonderlijk als gezamenlijk te huur aangeboden.

De indeling van de eerste verdieping voorziet in glazen binnenwanden, een loungeruimte met keukeninrichting, grote kantoortuin en 4 grote kantoorkamers, oppervlakte is circa 338m2.

Het laken is gelegen in het spoorzonegebied in het hart van de binnenstad en op loopafstand van het Centraal station. Onder het gebouw is een grote parkeergarage aanwezig. Met de auto is het laken vanaf de snelweg en Ringbaan West binnen enkele minuten bereikbaar. Vooraanstaande gebruikers als Staatsbosbeheer, Uitgeverij Zwijsen en Regus hebben reeds voor deze locatie gekozen.

Parkeren geschiedt in de onder gelegen parkeerkelder.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »