Te koop

Tijvoortsebaan | Goirle

Tijvoortsebaan Goirle | 2.565m2 Bouwgrond

Het object betreft een perceel bouwgrond, een bedrijfslocatie, gelegen op bedrijventerrein Tijvoort. Het perceel is gelegen op een zichtlocatie op de hoek van de Tijvoortsebaan en de Poppelseweg / Bergstraat. Het perceel is kadastraal groot 2.565m2, met een bouwvlak te grootte van circa 1.239m2. De mogelijkheid bestaat om het perceel te kopen voor de bouw in eigen beheer van een bedrijfsobject, of er kan gekocht worden inclusief een nieuw op maat gebouwd bedrijfsobject, waarbij verkoper het gehele ontwikkelings- en bouwproces in eigen hand kan begeleiden en verzorgen. Huur van een nieuw op maat gebouwd bedrijfsobject is eveneens bespreekbaar.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 165,-- per m2 te vermeerderen met BTW

Huurprijs
Huur van een nieuw op maat gebouwd bedrijfsobject is bespreekbaar, voorwaarden op aanvraag.

Kadaster
Gemeente: Goirle
Sectie: B
Nummers: 6583
Grootte perceel: 2.565m2

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »