Te koop / Te huur

Spoorlaan 44 - 38 | Tilburg

Spoorlaan 44 - 38 Tilburg | 985m2 Kantoorruimte

Op uitstekende zichtlocatie in de binnenstad van Tilburg gelegen kantoorruimte. Het centrum, het NS Centraal Station en het Veemarktkwartier zijn op loopafstand gelegen. Het betreft een relatief nieuw gebouw met zeer prettige en functionele kantoorruimten en een eigen afgesloten parkeerterrein achter het gebouw.

Het gebouw is groot totaal 985m2, verdeeld over 4 bouwlagen; elke bouwlaag is volledig zelfstandig en zelfvoorzienend; beschikbaar voor verhuur is in overleg het gebouw in zijn geheel, of per verdieping, los of in een combinatie van meerdere verdiepingen. De kantoorruimte in het gebouw is als volgt verdeeld:
- begane grond, Spoorlaan 44: circa 193m2; VERHUURD
- eerste verdieping, Spoorlaan 38: circa 260m2;
- tweede verdieping, Spoorlaan 40: circa 260m2;
- derde verdieping, Spoorlaan 42: circa 272m2.

Deelverhuur per verdieping is mogelijk.
Koop van het object in zijn geheel is bespreekbaar.

Het object is voorzien van een eigen aan de achterzijde gelegen afgesloten parkeerterrein (met elektrische poort) met totaal 15 parkeerplaatsen. In de directe omgeving is de mogelijkheid voor betaald parkeren of met een parkeervergunning.

Koopprijs
Koop van het object in zijn geheel is bespreekbaar, koopprijs en koopvoorwaarden zijn op aanvraag.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 135,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode is in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen:
- topkoeling;
- systeemplafonds met lichtarmaturen;
- alarminstallatie;
- pantry met inbouwapparatuur;
- toiletgroep;
- kabelgoten met data bekabeling.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »