Verkocht

Stationsstraat 17 -19 | Tilburg

Stationsstraat 17 -19 Tilburg | 2.311m2 Kantoorruimte

Op een steenworp afstand van het NS station Tilburg-Centraal gelegen monumentale kantoorvilla. De Stationsstraat is één van de drukkere invalswegen van de binnenstad van Tilburg. De route van het station naar de binnenstad loopt door de Stationsstraat. Dit is in Tilburg een route met veel passanten. Het Centraal Station kenmerkt zich in Tilburg als zogenaamde “poort” van de stad.

(Trein)bezoekers van de stad komen als het ware door de poort (station) de stad in en lopen van het station door de Stationsstraat naar het centrum. Deze straat wordt gekenmerkt door vele monumentale villa’s welke in gebruik zijn als kantoor, galerie, woning en verdere binnenstadsfuncties. Grandeur gecombineerd met bedrijvigheid. In de Stationsstraat zijn onder andere gevestigd Tiwos, Appels Notarissen, Politie Midden en West Brabant, Michael Page, Xerox en SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting. Straten als de Stationsstraat geven de binnenstad van Tilburg de uitstraling waar het bekend om staat en de status van beschermd stadgezicht.

Het aangeboden object bestaat oorspronkelijk uit twee gebouwen, Stationsstraat 17 en 19. Het gebouw aan de Stationsstraat 19 is een Rijksmonument. Het is in 1883 gebouwd als woonhuis met koetshuis en is in 1908 in gebruik genomen als bankgebouw. In het verleden hebben gebruikers als De Nederlandse Bank, zorgverzekeraar CZ en telemarketingbureau HCN in het pand hun intrek gehad. Het gebouw heeft enerzijds een klassieke uitstraling maar is daarnaast van binnen en buiten in een perfecte conditie waardoor het een kantoorhuisvesting met alle moderne gemakken is. Naast een goed geklimatiseerd gebouw is het gebouw voorzien van een uitgebreid datanetwerk en heeft het een aansluiting op het glasvezelnet. Ondanks de klassieke aard van het pand heeft het een uiterst effectieve en moderne indeling wat ervoor zorgt dat het pand uniek is.

De beide gebouwen zijn separaat maar ook gezamenlijk als geheel te huur. De mogelijkheden bestaat tevens om per kamer of per verdieping voor all in huurprijzen inclusief verwarming, koeling, elektra en internetverbinding, tegen flexibele huurcondities te huren. De mogelijkheid bestaat om een eigen kantoorkamer te huren ter grootte van circa 30m² vanaf € 450,-- all-in per maand, inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Oppervlakte
Beschikbaar voor verhuur is totaal circa 2.311m² kantoorruimte, verdeeld over 2 gebouwen van 1.341m2 (Stationsstraat 17) en 970m2 (Stationsstraat 19), te huur in zijn geheel of een van beide delen. tevens te huur vanaf een of meerdere kantoorkamers van 15m2 tot 60m2 of een verdieping van 190m2 tot 560m2.

Koetshuis Stationsstraat 17A / fabriekstraat 1B
Achter de hoofdbouw zijn twee koetshuizen gelegen. Het achtergelegen bijzonder fraaie koetshuis is beschikbaar, totaal groot circa 215m2, bestaande uit 140m2 op de begane grond en 75m2 op de verdieping. Het koetshuis is volledig zelfstandig met eigen voorzieningen en voorziet ik een fraaie praktische kantoorindeling op de begane grond en een open kantoortuin op de verdieping.

Parkeren
Er zijn 18 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein aan de achterzijde, te bereiken via de fabriekstraat. De parkeerplaatsen worden naar rato van het aantal gehuurde kantoor vierkantemeters toegerekend.

Huurprijs
De mogelijkheid bestaat om per kamer of per verdieping voor all in huurprijzen inclusief verwarming, koeling, elektra en internetaansluiting, tegen flexibele huurcondities te huren. De mogelijkheden bespreken wij graag met u. De all in huurprijzen per kantoorkamer staan opgenomen in de brochure, die kunt u aanvragen via fundainbusiness of direct downloaden via onze eigen website smitsvanbeek.nl.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »