Te huur

Kraaivenstraat 25 - 09 | Tilburg

Kraaivenstraat 25 - 09 Tilburg | 172m2 Kantoorruimte

Op de eerste verdieping aan de prachtige kanaalzijde met eigen entree vanaf de begane grond, veel exposure en uitzicht gelegen zelfstandige nieuw gebouwde kantoorruimte van circa 172m2.

De kantoorruimten zijn gelegen direct aan het Wilhelminakanaal met fantastisch uitzicht, zijn geheel zelfstandig en worden turn key opgeleverd, inclusief systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, eigen sanitair, pantry en airco.

De beschikbare ruimten maken deel uit van het nieuw gebouwde project Willemshoeck fase III en is gelegen aan het Wilhelminakanaal op het markante terrein van het vroegere Mommerscomplex op bedrijventerrein Kraaiven. Op het terrein zijn in vier fasen een viertal bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd, waarbij elk gebouw zich kenmerkt door verschillende afmetingen en indelingen. De ruimten zijn uitstekend te gebruiken als kantoorruimte, bedrijfsruimte, showroom en atelier.

Met afstand de best gelegen ruimten zijn gesitueerd direct met uitzicht op het Wilhelminakanaal. Dit zorgt voor rust, ruimte en een bijzonder prettig werkklimaat. Juist aan deze zijde is Willemshoeck fase III gesitueerd, beschikbaar voor verhuur:

- Kraaivenstraat 25 09, eerste verdieping: circa 172m2 kantoorruimte

Elke ruimte is volledig zelfstandig met eigen voorzieningen.

Alle kantoorruimten zijn turn key, inclusief systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, eigen sanitair, pantry en airco.

Huurprijs
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 89,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.
De huurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn op aanvraag.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »