Te huur

J. Asselbergsweg 1 | Tilburg

J. Asselbergsweg 1 Tilburg | 200m2 Kantoorruimte

In een vrijstaand kantoorgebouw gelegen op zichtlocatie aan de ingangsweg van bedrijvenpark het Laar, uitstekend bereikbaar gelegen langs de A58 en de Ringbaan Zuid is kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. Het object is totaal groot circa 1.500m2 kantoorruimte verdeeld over 2 bouwlagen, beschikt over 50 parkeerplaatsen op eigen terrein, is hoogwaardig afgewerkt en zeer representatief. In het gebouw is gevestigd het bedrijf Optisport, specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra en indoorspeelparadijzen. Optisport heeft het grootste gedeelte van het gebouw in gebruik en er is op de verdieping kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De bijzonder fraaie centrale entree en kantine op de begane grond zijn in overleg beschikbaar voor gezamenlijk gebruik.

Oppervlakte
In het gebouw is op de verdieping circa 175m2 tot 200m2 kantoorruimte (inclusief 15% opslag algemene ruimten) voor verhuur beschikbaar.

Parkeren
Er zijn in totaal voor het kantoorgebouw 50 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein aan de achterzijde.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt:
- € 115,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW
De aanvangshuurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt:
- € 250,-- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperioden zijn in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »