Te huur

Tivolistraat 4 - 6 | Tilburg

Tivolistraat 4 - 6 Tilburg | 800m2 Kantoorruimte

Prachtige karakteristieke kantoorvilla, gelegen in het centrum van Tilburg, achter het bekende kantoorgebouw van Interpolis aan de Spoorlaan in het Veemarktkwartier. Werken in een rustige omgeving, midden in het bruisende stadscentrum, op loopafstand van de Heuvel en dicht bij de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Met respect voor het monumentale karakter is het object in een uitstekende staat van onderhoud gebracht. De eigenaar maakt met zijn bedrijven zelf deels gebruik van deze prachtige kantoorvilla en biedt circa 800m2 kantoorruimte voor verhuur aan, vanaf een eigen kantoorkamer vanaf 25m2 tot een complete kantoorverdieping.

The Qlubhouse!
Het object is gerenoveerd, maar ook getransformeerd tot een een plek waar innovatieve ondernemers elkaar in een bruisende omgeving versterken. Het voormalige Villa Media is getransformeerd tot kantoorruimten gecombineerd met The Qlubhouse!
The Qlubhouse voorziet in werken, ontmoeten en ontspannen en beschikt over een lounge met bar, kantoorwerkplekken, vergaderfaciliteiten en een professionele keuken; de gebruiksmogelijkheden variëren van werken en vergaderen tot lunch, diner, borrel, kookworkshop, netwerkbijeenkomsten, enzovoorts.
Het concept past naadloos bij de ambities van het Veemarktkwartier, het creatieve cluster rond de Heuvelse kerk. In The Qlubhouse is de ambitie dat creatieve ondernemers zich om elkaar heen verzamelen. Dat kan gaan om kantoorgebruikers uit creatieve sectoren, maar bijvoorbeeld ook advocaten, accountants, tekstschrijvers, videomakers, ict bedrijven en websitebouwers. Daarnaast is er de ambitie startups de kans te bieden en zich verder te ontwikkelen. De mogelijkheden zijn legio, informeer gerust.

Als huurder van kantoorruimte in Tilvostraat 2, Villa Minoretti, zijn er mogelijkheden om tevens gebruik te maken van alle faciliteiten die The Qlubhouse biedt.

Parkeren
Aan de voorzijde en de achterzijde van het object zijn volop parkeerplaatsen op eigen terrein gelegen.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag. De mogelijkheid bestaat om per kamer of per verdieping voor all in huurprijzen inclusief servicekosten, tegen flexibele huurcondities te huren. De mogelijkheden bespreken wij graag met u.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De servicekosten en kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »