Te huur

Ketelhavenplein 4 | Tilburg

Ketelhavenplein 4 Tilburg | 250m2 Kantoorruimte

Commerciële ruimtes in Stadsplein Forum naast NS station Reeshof.

Met circa 40.000 inwoners is de Reeshof de grootste uitbreidingswijk van Tilburg. Rondom het nieuw aangelegde stadsplein is hoogwaardig appartementencomplex gebouwd met in de plint commerciële ruimten. In het complex is een unieke mix van wonen, werken, winkelen, horeca en gezondheidszorg aanwezig.

De commerciële ruimtes zijn gelegen op de begane grond van de appartementencomplexen, direct gelegen tussen NS station Reeshof en kantoren-/wooncomplex La Vista Duna. De beschikbare commerciële ruimten variëren van circa 100m2 tot ruim 500m2. Er zijn mogelijkheden voor bedrijven in de dienstverlenende sector, kantoren, winkels en horeca. De commerciële ruimten zijn reeds opgeleverd en kunnen naar wens worden afgebouwd, ingericht en in gebruik genomen worden.

Achter de Stadswinkel Reeshof van de Gemeente Tilburg is een ruimte beschikbaar, van circa 250m2, beschikbaar vanaf 100m2.

Parkeren
Er zijn voldoende parkeerplaatsen gereserveerd in de ondergelegen parkeerkelder.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de commerciële ruimte bedraagt € 150,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW. De aanvangshuurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag,

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van verwarming, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. Tevens zijn servicekosten van toepassing, deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »