Te huur

Wilhelminapark 106 | Tilburg

Wilhelminapark 106 Tilburg | 50m2 Kantoorruimte

Prachtige monumentale villa aan het bijzondere fraaie Wilhelminapark, op lookafstand van het centrum van Tilburg en NS Centraal Station. Om de hoek is gelegen Museum De Pont, een museum voor hedendaagse kunst.

Oppervlakte
Momenteel is voor verhuur beschikbaar een dubbele kantoorkamer aan de zijkant op de eerste verdieping met eigen pantry en opgang. Deze ruimte is totaal groot circa 50m² en is in 2 ruimten verdeeld. Kortom een hele sfeervolle en functionele kantoorruimte.

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein aan de achterzijde, tevens zijn er ruime parkeermogelijkheden langs de openbare weg. De kosten voor een parkeerplaats op eigen terrein zijn
€ 50,-- per maand.

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.
De begane grond en het penthouse appartement / kantoor op de tweede verdieping komen beschikbaar in de loop van 2015. De beide wooneenheden op de eerste verdieping zijn verhuurd voor onbepaalde tijd.

Huurprijs
De mogelijkheid bestaat om een all-in huurprijs per maand overeen te komen.
De huurprijs voor de beschikbare kantoorruimte bedraagt € 750,-- all-in per maand, te vermeerderen met BTW en inclusief servicekosten, verbruik gas, water en elektra.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De mogelijkheid bestaat om een all-in huurprijs per maand overeen te komen, inclusief servicekosten, verbruik gas, water en elektra.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
De ROZ model huurovereenkomst voor 7:230a bedrijfsruimte is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 juli 2003 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »