Te huur

Ringbaan-West 242 | Tilburg

Ringbaan-West 242 Tilburg | 400m2 Kantoorruimte

Prachtige representatieve kantoorvilla netto circa 400m2 op uitstekend bereikbare locatie aan de Ringbaan West te Tilburg, beschikbaar als geheel of in delen. De beschikbare kantoorruimte op de begane grond bestaat uit twee kantoorkamers aan de achterzijde totaal groot bruto circa 80m2. Op het achtergelegen parkeerterrein zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

De mogelijkheid voor huur van de prachtige kantoorvilla in zijn geheel is bespreekbaar.
De villa is groot totaal netto circa 400m2 en bestaat uit:
- Begane grond: 150m2;
- Eerste verdieping: 150m2;
- Tweede verdieping: 100m2. verhuurd

Parkeren
Parkeren geschiedt op een eigen afgesloten terrein.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de twee kantoorkamers aan de achterzijde begane grond bedraagt € 1.150,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

De overige huurvoorwaarden van de kantoorvilla in zijn op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten bedragen zowel voor de begane grond als voor de tweede verdieping € 180,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode is in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »