Verhuurd

Dr. Paul Janssenweg 147 | Tilburg

Dr. Paul Janssenweg 147 Tilburg | 255m2 Kantoorruimte

Representatieve kantoorruimte ter grootte van totaal circa 650m2, waarvan momenteel beschikbaar de zelfstandige begane grond van 250m2, gelegen op het bedrijvenpark ‘Het Laar’ op zichtlocatie direct op de hoek van de Dr. Paul Janssenweg en de Charles Stulemeijerweg. Het gebouw en parkeerterrein worden bijzonder goed onderhouden.

Begane grond, nr. 147
De beschikbare kantoorruimte op de begane grond is geheel gerenoveerd en bestaat uit een grote ontvangstruimte / kantoortuin, drie grote kantoorruimten, een spreekkamer, dubbele toiletgroep en pantry. Het geheel is voorzien van nieuwe vloerbedekking, nieuwe plafonds met geïntegreerde LED verlichting, nieuw sanitair, nieuwe pantry en airconditioning. De begane grond is geheel zelfstandig, heeft een eigen voordeur en entree, hal.

Het gebouw bestaat uit de volgende kantoorruimte:
- begane grond, nr. 147: circa 250m2; BESCHIKBAAR
- eerste verdieping, nr. 149: circa 200m2; VERHUURD
- tweede verdieping, nr. 151: circa 200m2. VERHUURD

Kantoorgebruikers die een combinatie zoeken met bedrijfsruimte wordt ook de gelegenheid geboden om binnen het complex tevens bedrijfsruimte bij te huren, een en ander op basis van beschikbaarheid en in onderling overleg.

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot eigen en met fraaie groenvoorzieningen aangelegd parkeerterrein voor de deur.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein ‘Het Laar’ is goed bereikbaar met eigen vervoer via de nabij gelegen op- en afritten aan de rijksweg A58 (naar Breda, Eindhoven en Den Bosch). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Vanaf het centraal station van Tilburg worden constante busdiensten onderhouden met bedrijventerrein ‘Het Laar’, een bushalte bevindt zich nabij.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de kantoorruimte op de begane grond bedraagt
€ 2.750,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

De aanvangsjaarhuurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »