Te koop

Laarakkerweg | Oisterwijk

Laarakkerweg Oisterwijk | 10.000m2 Bouwgrond

Op gunstige locatie op het aantrekkelijke en representatieve bedrijventerrein Laarakkers in Oisterwijk gelegen percelen bouwgrond. Beschikbaar zijn een perceel gelegen op zichtlocatie langs de doorgaande Laarakkerweg, groot circa 10.000m2 en een perceel gelegen op zichtlocatie vanaf het spoor, gesitueerd tussen De Nedervonder en het spoor, groot circa 3.900m2. Het opsplitsen van het grote perceel van 10.000m2 in kleinere percelen vanaf circa 2.000m2 is bespreekbaar.

Oppervlakte
- Laarakkerweg ong.
groot: circa 7.100m2 (opsplitsen in twee percelen is bespreekbaar)
- De Nedervonder ong.
groot: circa 3.900m2
of zoveel meer of minder als blijkt na kadastrale inmeting

Koopprijs
De koopprijs bedraagt:
€ 155,-- per m2 kosten koper en te vermeerderen met BTW.

Achter het perceel aan de Laarakkerweg is tevens beschikbaar een perceel grond gelegen tussen Laarakkerweg, Geversteegje en Bossebaan. Het perceel is groot 37.565m2, is bestemd te worden gebruikt voor agrarische doeleinden en is strategisch gelegen tegen industrieterrein Laarakkers. Koopprijs en voorwaarden zijn op aanvraag.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »