Te huur

De Sonman 30 | Moergestel

De Sonman 30 Moergestel | 1.165m2 Bedrijfsruimte

Op uitstekende zichtlocatie direct aan snelweg A58 (Tilburg-Eindhoven) op bedrijventerrein De Sonman in Moergestel, gemeente Oisterwijk, gelegen bedrijfsobject, totaal groot circa 1.165m2, met aansprekende architectuur en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het object biedt mogelijkheden als bedrijfsruimte / showroom gecombineerd met kantoorruimte.
Oppervlakte
Het bedrijfsobject wordt groot totaal circa 1.165m2, bestaande uit:
- Bedrijfsruimte circa 850m2;
- Showroom / bedrijfsruimte circa 200m2;
- Kantoorruimte totaal circa 115m2, verdeeld over 50m2 begane grond en 65m2 verdieping.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 79.500,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »