Verhuurd

Hoevestein 7 | Oosterhout

Hoevestein 7 Oosterhout | 650m2 Kantoorruimte

Op uitstekende locatie op kantorenpark Hoevestein langs A27 Breda-Utrecht gelegen bijzonder representatief kantoorgebouw, totaal groot circa 650m2 en bestaande uit:
- Kantoorruimte begane grond: 235m2;
- Kantoorruimte eerste verdieping: 235m2;
- Kantoorruimte tweede verdieping: 180m2.

De begane grond en eerste verdieping voorzien in een ontvangstruimte, diverse kantoorruimten en secundaire voorzieningen. De tweede verdieping beschikt naast kantoorruimte over een prachtige grote boardroom die kan worden gebruik voor diverse doeleinden als restaurant, vergaderen en presenteren met een fraai uitzicht over het kantorenpark.

Parkeren
Totaal zijn 20 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar, waarvan 12 in de ondergelegen half verdiepte parkeerkelder en 8 op het buitenterrein voor de deur.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag, te vermeerderen met BTW.

Koopprijs
Koop is bespreekbaar, voorwaarden op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »