Te huur

Nijverheidsweg 17 - 19 | Oisterwijk

Nijverheidsweg 17 - 19 Oisterwijk | 350m2 Kantoorruimte

Te huur, Nijverheidsweg 19 (rechter gebouw)
In een bijzonder representatief gebouw op zichtlocatie aan doorgaande weg op industrieterrein Kerkhoven gelegen zelfstandige kantoorruimte, eventueel gecombineerd met showroom / bedrijfsruimte.
De kantoorruimte is groot circa 150m2 gelegen op de verdieping. De kantoorruimte bestaat een entree, hal op de begane grond, kantoorruimte op de verdieping en eventueel gezamenlijk gebruik van vergaderruimte op de begane grond. Het geheel is gebruiksklaar voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming, systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, toiletgroep en de benodigde kantoor- en data-aansluitingen. De verdieping bestaat uit een fraaie open en lichte kantoortuin. Overname van kantoormeubilair en de volledig ingerichte vergaderruimte is bespreekbaar.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag en te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 1 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 1 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »