Te koop / Te huur: Nijverheidsweg 17 - 19 Oisterwijk

Te huur, Nijverheidsweg 19 (rechter gebouw)
In een bijzonder representatief gebouw op zichtlocatie aan doorgaande weg op industrieterrein Kerkhoven gelegen hoogwaardige en zelfstandige kantoorruimte, eventueel gecombineerd met showroom / bedrijfsruimte. De kantoorruimte is groot circa 350m2, verdeeld over 200m2 op de begane grond en 150m2 op de verdieping. De kantoorruimte bestaat een entree, hal, kantoorruimte en vergaderruimte op de begane grond en is geheel gebruiksklaar voorzien van plavuizen vloer met vloerverwarming, systeemplafonds met geïntegreerde verlichting, toiletgroep en de benodigde kantoor- en data-aansluitingen. De verdieping bestaat uit een fraaie lichte kantoortuin. Overname van kantoormeubilair en de volledig ingerichte vergaderruimte is bespreekbaar.

Te koop, het gehele object Nijverheidsweg 17 en 19
Op zichtlocatie aan doorgaande weg op industrieterrein Kerkhoven gelegen bijzonder representatief bedrijfsgebouw, oorspronkelijk bestaande uit twee gebouwen, Nijverheidsweg 17 en Nijverheidsweg 19, die middels een nieuwe achterbouw met elkaar zijn verbonden. De gebouwen kunnen geheel vrij van huur en gebruik opgeleverd worden. De voorkeur heeft echter dat de huidige gebruiker van de showroom en bedrijfsruimte, tegels.com, deze ruimten bij verkoop terug huurt. Dit is interessant als belegging.

Het gebouw is totaal groot circa 1.525m2 en bestaat uit:

Nijverheidsweg 17 (hoek)
- Showroom straatzijde: 550m2
- Showroom/Bedrijfsruimte achter: 60m2
Nijverheidsweg 19 (rechts)
- Kantoorruimte begane grond: 200m2
- Kantoorruimte verdieping: 150m2
- Bedrijfsruimte: 515m2
- Entresolvloer: 50m2

Kadastraal
Gemeente: Oisterwijk
Sectie: A
Nummers: 4133, 6771 en 6772
Groot: 1.460m2, 765m2 en 575m2, totaal 2.800m2

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag en te vermeerderen met BTW.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 1.350.000,-- kosten koper en te vermeerderen met BTW.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Koop

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Algemeen

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Status Beschikbaar
Oppervlakte 1.525m²
Soort bouw Bedrijfsruimte
Ligging
  • Bedrijventerrein