Te huur: Hart van Brabantlaan 2 Tilburg

Hoogwaardige inloop-/balie- kantoorruimte, ter grootte van circa 376m2, gelegen op de begane grond in het prestigieuze kantoorgebouw ‘Het Laken’. De kantoorruimte is bereikbaar via de centrale entree met balie en business lounge, maar tevens rechtstreeks met directe eigen ingang vanaf de Hart van Brabantlaan. Het laken is gelegen in het spoorzonegebied in het hart van de binnenstad en op loopafstand van het Centraal station. Onder het gebouw is een grote parkeergarage aanwezig. Met de auto is het laken vanaf de snelweg en Ringbaan West binnen enkele minuten bereikbaar. Vooraanstaande gebruikers als Staatsbosbeheer, Uitgeverij Zwijsen en Regus hebben reeds voor deze locatie gekozen.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Status Beschikbaar
Oppervlakte 180m²
Soort bouw Kantoorruimte
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum