Te huur: Heuvelring 49 02 Tilburg

Kantoor- of winkelruimte, circa 100m2 groot, op de tweede van een herkenbaar en modern gebouw gelegen op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie aan de Cityring. De Heuvelstraat is op steenworp afstand bereikbaar, evenals NS Station Centraal. Elke verdieping is met trap en lift bereikbaar en is zelfstandig te gebruiken met eigen voorzieningen en beschikt over een eigen pantry.

De tweede verdieping is momenteel voor verhuur beschikbaar.

Het object is als volgt ingedeeld:
- begane grond: ca. 97,5m² VERHUURD
- eerste verdieping: ca. 100 m² VERHUURD
- tweede verdieping: ca. 100 m² TE HUUR
- derde verdieping: ca. 100 m² VERHUURD
- vierde verdieping: ca. 68,5m² VERHUURD

Parkeren
In de directe omgeving bevindt zich voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Achter het pand is een afgesloten binnenplaats ten behoeve het stallen van fietsen aanwezig. In de omgeving zijn mogelijkheden voor parkeren voor vergunninghouders voor bedrijven, de kosten hiervoor voor de binnenstad bedragen
€ 90,-- per vergunning per kwartaal (prijspeil 2017, bedrijf). Op loopafstand zijn gesitueerd de parkeergarage Pieter Vreedeplein en 013 Tivoli.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de tweede verdieping bedraagt € 895,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten worden voldaan middels een voorschot in de servicekosten. Verder zijn inbegrepen in de servicekosten;
- glazenbewassing buitenzijde
- liftonderhoud
- onderhoud installaties
- schoonmaak algemene ruimten
-
De servicekosten bedragen € 150,-- per maand per verdieping, te vermeerderen met BTW

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Status Beschikbaar
Oppervlakte 100m²
Soort bouw Kantoorruimte
Bouwjaar 2000
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum