Te koop / Te huur

Heuvelring 49 | Tilburg

Heuvelring 49 Tilburg | 300m2 Kantoorruimte

Kantoor- of winkelruimte, circa 97,5m2, op de begane grond of circa 100m2 op de tweede verdieping van een herkenbaar en modern gebouw gelegen op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie aan de Cityring. De Heuvelstraat is op steenworp afstand bereikbaar, evenals NS Station Centraal. Elke verdieping is met trap en lift bereikbaar en is zelfstandig te gebruiken met eigen voorzieningen en beschikt over een eigen pantry.

Momenteel is voor verhuur beschikbaar de begane grond en de tweede verdieping.

Het object is als volgt ingedeeld:
- begane grond: ca. 97,5m² beschikbaar
- eerste verdieping: ca. 100 m² beschikbaar
- tweede verdieping: ca. 100 m² beschikbaar
- derde verdieping: ca. 100 m² VERHUURD
- vierde verdieping: ca. 68,5m² VERHUURD

Parkeren
In de directe omgeving bevindt zich voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Achter het pand is een afgesloten binnenplaats ten behoeve het stallen van fietsen aanwezig. In de omgeving zijn mogelijkheden voor parkeren voor vergunninghouders voor bedrijven, de kosten hiervoor voor de binnenstad bedragen € 90,-- per vergunning per kwartaal (prijspeil 2017, bedrijf). Op loopafstand zijn gesitueerd de parkeergarage Pieter Vreedeplein en 013 Tivoli.

Huur

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de begane grond bedraagt € 1.695,-- per maand, te vermeerderen met BTW.
De aanvangshuurprijs van de eerste en tweede verdieping bedraagt € 895,-- per verdieping per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten worden voldaan middels een voorschot in de servicekosten. Verder zijn inbegrepen in de servicekosten:
- glazenbewassing buitenzijde
- liftonderhoud
- onderhoud installaties
- schoonmaak algemene ruimten

De servicekosten bedragen € 200,-- per maand voor de begane grond en € 150,-- per maand per verdieping, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Koop

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 726.000,-- kosten koper.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »