Te huur

Echternachstraat 1 | Diessen

Echternachstraat 1 Diessen | 0m2 Maatschappelijk vastgoed

In het centrum van Diessen gelegen vrijstaand gebouw, bestemd te gebruiken voor maatschappelijke dienstverlening, begeleid wonen. Het bestaande gebouw wordt volledig gerenoveerd en verbouwd tot een zeer representatief en modern woongebouw en wordt voorzien van 15 zelfstandige eenpersoons studio’s en 3 tweepersoons studio’s, desgewenst kan ook het gebouw ook worden voorzien van 21 eenpersoons studio’s. Elke studio wordt voorzien van een woon-/slaapkamer, eigen badkamer en verder een centrale woon-/eetkamer en keuken.

Oppervlakte
Het gebouw heeft een gebruiksoppervlakte van totaal circa 1.000m2, als volgt verdeeld:
- 50m2 kelder
- 445m2 begane grond
- 445m2 eerste verdieping
- 60m2 tweede verdieping

Kadastraal
Gemeente: Diessen
Sectie: C
Nummer: 6190
Oppervlakte perceel: 970m²

Huurprijs
De aanvangsjaarhuur is op aanvraag en te vermeerderen met BTW of BTW vervangende opslag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten worden door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers voldaan.

Huurperiode
De huurperioden zijn op aanvraag.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »