Te koop

Florijnstraat 4 | Oosterhout

Florijnstraat 4 Oosterhout | 6.635m2 Bedrijfsruimte

Een bedrijfsobject van totaal groot circa 6.805m2, waarvan 5.955m2 bedrijfsruimte en 850m2 kantoorruimte, gelegen op een perceel grond ter grootte van 15.710m2, inclusief een verhard buitenterrein aan de voorzijde ter grootte van circa 5.000 / 6.000m2. Het object is gelegen op een uitstekende locatie nabij de afrit van snelweg A27. De Florijnstraat is gelegen op bedrijventerrein Vijf Eiken. Het bedrijventerrein Vijf Eiken is het oudste bedrijventerrein in Oosterhout. Het ligt ten zuiden van de stad aan de A27 en de weg naar Rijen. Het terrein is goed ontsloten via de weg en het Wilhelminakanaal. Door deze revitalisering is industrieterrein Vijf Eiken volledig ingericht volgens de hedendaagse en toekomstige eisen waardoor het een uitstekende vestigingslocatie is voor lokale, regionale, landelijke en internationale ondernemingen.

Bereikbaarheid
De Vijf Eiken is direct gelegen aan de A27 (Antwerpen/Breda/Utrecht). Via de A27 bereikt u ook snel de A16 (Antwerpen/Rotterdam) en de A59 (Breda/ Den Bosch/Oss), waardoor er sprake is van een zeer goed bereikbare locatie. Aan de entree van het bedrijventerrein bevinden zich tevens bushalten ten behoeve van het stad- en streekvervoer. Bedrijventerrein Vijf Eiken beschikt over een eigen container terminal. Deze terminal wordt geëxploiteerd door OCT. De verbinding met de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen is hierdoor uitstekend.

Kadaster
Gemeente: Oosterhout
Sectie: G
Nummers: 3138
Grootte perceel: 15.710m2

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 2.950.000,-- kosten koper.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »