Te huur

Watermanstraat 9 | Tilburg

Watermanstraat 9 Tilburg | 450m2 Bedrijfsruimte

Zelfstandig, vrijstaand bedrijfsobject gelegen op industrieterrein ‘Loven III’. Het industrieterrein is uitstekend bereikbaar vanaf de A58 via tangent Burgemeester Bechtweg N261. Vanuit het centrum is een snelle verbinding over het kanaal via de Ringbaan-Oost en de Centaurusweg.

Het bedrijfsobject is functioneel, totaal circa 450m2 groot en bestaat uit:
- Kantoorruimte: circa 150m2, 2 kantoorkamers en kantine.
- Bedrijfsruimte: circa 150m2, vrije hoogte circa 5.30m.
- Entresol: circa 150m2.

Voorzieningen
De kantoorruimte beschikt onder andere over een glasvezel aansluiting, ledverlichting en is beveiligd met stalen rolluiken. De bedrijfsruimte beschikt over een betonnen vloer, lichtstraten in het dak en een overheaddeur.

Parkeren
Parkeergelegenheid en opslagmogelijkheden zijn ruim voldoende aanwezig voor de deur en op eigen geheel bestraat en gedeeltelijk overdekt terrein achter het bedrijfsobject.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de bedrijfsruimte bedraagt € 1.950,-- per maand, te vermeerderen met BTW.
De aanvangshuurprijs van de buitenruimte is in overleg.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »