Te huur

De Kroonstraat 50 | Tilburg

De Kroonstraat 50 Tilburg | 2.377m2 Bedrijfsruimte

Nieuw te bouwen bedrijfsobject op gunstige locatie op industrieterrein Kraaiven groot circa 2.377m2, bestaande uit een bedrijfshal voor productie of opslag, betonnen vloer, 2 loadingdocks en inpandige kantoorruimte in 2 verdiepingen. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid.

Oppervlakte
Bedrijfshal ca. 2.377m2
Verdiepingsvloer ca. 120m2
Kantoorruimte begane grond ca. 95m2
Kantoorruimte eerste verdieping ca. 95m2

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 10 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »