Te huur

Schijfstraat 25 | Oisterwijk

Schijfstraat 25 Oisterwijk | 442m2 Kantoorruimte

Representatieve kantoorruimte met ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. De ligging in de nabijheid van de uitvalswegen, het station en het gezellige centrum van Oisterwijk maakt dit kantoor uniek. Voor de lunch of diner is Hotel de Leijhof aan de achterzijde van het kantoor gelegen De bereikbaarheid met auto is uitstekend.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Oppervlakte

Schijfstraat 25
Eerste verdieping bedraagt circa 130m2.

Indeling
De kantoorruimte is op de eerste verdieping en heeft een aparte spreekruimte/directiekantoor, voorzien van een toiletgroep en een pantry.

Parkeren
Het object beschikt over een ruim parkeerterrein aan de achterzijde, bij de kantoorverdieping behoren 5 parkeerplaatsen.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 130,-- per jaar, exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten bedragen € 30,-- per m2 per jaar op basis van een verrekenbaar voorschot en te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
De ROZ model huurovereenkomst voor 7:230a bedrijfsruimte is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 juli 2003 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »