Te huur

Lange Nieuwstraat 158 | Tilburg

Lange Nieuwstraat 158 Tilburg | 375m2 Kantoorruimte

Op uitstekende centrumlocatie in de bruisende spoorzone achter het NS Station gelegen prachtige authentieke half vrijstaande villa voor combinatie kantoor, werken en wonen, Villa Anna. De villa is gelegen op een perceel grond groot 561m2 en heeft een gebruiksoppervlakte van totaal circa 375m2, bestaande uit:?- kelder: 50m2
- begane grond: 130m2
- eerste verdieping: 105m2
- tweede verdieping: 90m2

De villa is tijdelijk voor verhuur beschikbaar, termijnen in overleg, deelverhuur is bespreekbaar.

Huurprijs
Verhuurder biedt de villa in de huidige staat in de markt aan voor tijdelijke huur voor een scherpe huurprijs.
In de huidige staat voor tijdelijke verhuur bedraagt de aanvangshuurprijs:
- € 2.500,-- per maand, te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperiode is in onder overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »