Te huur

Ringbaan-Oost 102 - 1 | Tilburg

Ringbaan-Oost 102 - 1 Tilburg | 490m2 Kantoorruimte

Op uitstekende zichtlocatie gelegen kantoorruimte op verdiepingen van het gebouw gelegen aan de Ringbaan Oost 102 Tilburg. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf een kantoorkamer. Momenteel is tevens een zelfstandige kantoorvleugel beschikbaar, groot circa 490m2 gelegen op de tweede verdieping. Het gebouw beschikt over een trappenhuis en twee liften die vanaf de parkeerkelder, de begane grond en de verdiepingen voorzien. Verder zijn centraal een balie, lounge en vergaderruimten beschikbaar naar behoefte. Parkeermogelijkheden zijn langs de openbare weg en in de ondergelegen parkeerkelder met 65 parkeerplaatsen.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 85,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »