Te koop

Broekhovenseweg 73 | Tilburg

Broekhovenseweg 73 Tilburg | 150m2 Winkelruimte

Winkelruimte gesitueerd op de begane grond met tevens een entree aan de achterzijde voor bevoorrading. De winkelruimte is circa 100m2 groot. Achter de winkel is een magazijn gelegen van circa 50m2 en een separate toegang / opslag voor de woningen. Frontbreedte is circa 6,5mtr. De winkelruimte is voor verhuur beschikbaar, het gebouw in zijn geheel, inclusief de drie bovengelegen verhuurde wooneenheden, is voor verkoop beschikbaar.

Huurprijs
De aanvangsjaarhuurprijs van de winkelruimte bedraagt € 995,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 17 september 2012 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Woonruimte
Huurprijs per maand
Radiostraat 14-01 studio € 700,--
Radiostraat 14-02 kamer 1e etage € 425,--
kamer 2e etage € 995,--

Totaal per maand € 2.120,--
Totaal per jaar € 25.440,--

Kadastraal
Gemeente: Tilburg
Sectie: R
Nummer: 1061
Groot: 231m2

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 439.000,-- kosten koper

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »