Verhuurd

Stationsstraat 14 b | Tilburg

Stationsstraat 14 b Tilburg | 225m2 Kantoorruimte

Op absolute toplocatie hartje centrum Tilburg op steenworp afstand van Centraal Station gelegen unieke kantoorruimte, gelegen op de tweede verdieping met privé terras. De kantoorruimte is middels de centrale, royale, representatieve entree met trap en lift bereikbaar en heeft een oppervlakte van circa 225m² VVO (inclusief aandeel gemeenschappelijke ruimtes en exclusief het privé terras). De kantoorruimte is geheel zelfstandig, voorzien van LED verlichting, duurzame installaties, airco, UTP CAT 6, alarm, pantry en is gesitueerd aan de zijde van de Stationsstraat.

Parkeren
Er zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein aan de achterzijde.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 145,- per m²/ per jaar, te vermeerderen met BTW.
De aanvangshuurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt € 1.200,- per plaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »