Te huur

Hart van Brabantlaan | Tilburg

Hart van Brabantlaan Tilburg | 1.373m2 Kantoorruimte

Op uitstekende zichtlocatie aan de ingangsweg naar het centrum en het Centraal Station van de binnenstad van Tilburg aan de Hart van Brabantlaan gelegen commerciële ruimte, gesitueerd op de begane grond van het project Vormenrijk. De nieuw gebouwde commerciële ruimte is groot circa 1.373m2 VVO en totaal 20 parkeerplaatsen. Deze locatie is beschikbaar in zijn geheel of in delen vanaf circa 171m2 VVO en is uitermate geschikt voor zakelijke dienstverleners, (balie)kantoren en partijen uit de maatschappelijke en sociale sector.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 135,-- per m2 jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »