Te koop / Te huur

Hoofdstraat 59 | Kaatsheuvel

Hoofdstraat 59 Kaatsheuvel | 240m2 Winkelruimte

In het kern winkelgebied van het centrum van Kaatsheuvel gelegen winkelobject bestaande uit een commerciële ruimte op de begane grond met separaat bovengelegen appartement, parkeerplaats en garage. De commerciële ruimte op de begane grond is in overleg met de gemeente geschikt als winkelruimte, (balie)kantoorruimte of horecaruimte. De rechter rij pilaren in de commerciële ruimte heeft geen dragende of constructieve functie. De voorpui is eenvoudig aan de gebruiksbehoefte aan te verbreden of anderszins aan te passen.

Het geheel is totaal groot circa 520m2 en bestaat uit:
- Winkel: 185m2
- Magazijn / Kantoor: 55m2
- Appartement: 200m2
- Dakterras: 40m2
- Garage: 40m2

De winkelruimte is zeer netjes, in goede staat en voorzien van een kantoor, magazijn en achteringang.

Het bovengelegen appartement is bereikbaar met een separate voordeur, opgang en is voorzien van een royale woonkamer, keuken, badkamer, vier slaapkamers en een riant dakterras. Verder beschikt het geheel over een parkeerplaats en ruime garage.

De commerciële ruimte op de begane grond is voor huur beschikbaar en het object in zijn geheel bestaande uit de winkelruimte op de begane grond en het appartement op de verdieping is voor koop beschikbaar.

Koopprijs object in zijn geheel
De koopprijs bedraagt € 595.000,-- kosten koper.

Huurprijs commerciële ruimte begane grond
De aanvangshuurprijs bedraagt € 2.650,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Koop

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 10 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Algemeen

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »