Te koop / Te huur

Sprendlingenstraat 40 | Oisterwijk

Sprendlingenstraat 40 Oisterwijk | 97m2 Bedrijfsruimte

Op uitstekende zichtlocatie aan doorgaande weg in Oisterwijk gelegen bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit 9 showroom-, kantoor-, bedrijfsunits gelegen op de begane grond en een grote kelder. Het bestaande gebouw is geheel getransformeerd en verbouwd tot een nieuw bedrijfsverzamelgebouw. Rondom het gebouw zijn ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein. Tegenover deze aantrekkelijke locatie zijn verder reeds gevestigd Praxis, Michiels Woonstijl, Karwei en de geheel gerenoveerde Meubelfabriek Oisterwijk, Meubilex en naastgelegen Citroën Bertens Oisterwijk. Voor de deur is een groot parkeerterrein beschikbaar waar bezoekers gratis kunnen parkeren.

Reeds opgeleverd, laatste units beschikbaar!

Het gebouw bestaat uit: Koop Huur per maand Huisnummer
- bedrijfsunit 1: circa 170m2; Niet beschikbaar 38
- bedrijfsunit 2: circa 284m2; Nietbeschikbaar 40
- bedrijfsunit 3: circa 170m2; Niet beschikbaar 40a
- bedrijfsunit 4: circa 136m2; Niet beschikbaar 38a
- bedrijfsunit 5: circa 121m2; Niet beschikbaar 38b
- bedrijfsunit 6: circa 138m2; 38c
inclusief entree kelder;
- bedrijfsunit 7: circa 82m2; Niet beschikbaar 38d
- bedrijfsunit 8: circa 82m2; Niet beschikbaar 38e
- bedrijfsunit 9: circa 97m2; € 825,-- 38f
- bedrijfsunit 10: circa 136m2; Niet beschikbaar 40b
- kelder: circa 390m2, beschikbaar voor tijdelijke opslag, Boris Opslag

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Parkeren
Het object beschikt over ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein die naar rato worden toebedeeld.

Koop

Voorwaarden
Op aanvraag.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.
Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »