Te huur

Magazijnstraat 5 | Tilburg

Magazijnstraat 5 Tilburg | 885m2 Kantoorruimte

Een commerciële ruimte op de begane grond, totaal groot circa 885m2 VVO, als geheel of onderverdeeld in kleinere units, van het nieuw gebouwde complex met bovengelegen appartementen Het Arsenaal, op een prominente locatie aan de Magazijnstraat in het centrum van Tilburg tussen Spoorlaan en Pieter Vredeplein. Op het achter terrein zijn totaal 20 parkeerplaatsen beschikbaar ten behoeve van de commerciële ruimte. Deze commerciële ruimte is 4,3m. hoog, beschikbaar vanaf 114m2 tot 885m2 en is uitermate geschikt als winkelruimte of voor (balie)kantoorgebruikers die zich willen vestigen in het hart van het centrum van de stad.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 200,-- per m2 jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »