Te huur

Zevenheuvelenweg 44 | Tilburg

Zevenheuvelenweg 44 Tilburg | 8.187m2 Bedrijfsruimte

Op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie op industrieterrein Kraaiven gelegen nieuw gebouwd logistiek bedrijfsobject. Het object betreft het rechter gedeelte naast het nieuw voor Fabory Nederland gebouwde logistieke bedrijfsobject, BREEAM Very Good.

Het voor verhuur beschikbare deel is geheel zelfstandig met eigen entree, eigen voorzieningen en voorziet in circa 7.195m2 logistieke bedrijfsruimte, warehouse, hoog circa 12,20m1, een vloerbelasting van 6.000kg/ m2 en voorzien van 8 loadingdocks, een overheaddeur op maaiveld, ESFR-sprinklerinstallatie, LED verlichting, WKO-installatie en kan in overleg met verhuurder opgeleverd worden met stellingen.

Verder op de begane grond circa 159m2 kantoorruimte met een eigen representatieve entree en een mezzanine groot circa 833m2 voor opslag of uitbreiding van kantoorruimte.

Manoeuvreren kan op eigen terrein voor de loadingdocks en tevens zijn er circa 50 parkeerplaatsen voor personenauto’s en een fietsenstalling aanwezig.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 450.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. Het object beschikt over eigen hoofdmeters en is dankzij de WKO-installatie gasloos en daarmee energiezuinig.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg, indicatief medio Q3 2019.

Huurperiode
Huurperioden zijn op aanvraag en bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »