Te koop / Te huur

Hoevestein 31 en 33 | Oosterhout

Hoevestein 31 en 33 Oosterhout | 500m2 Kantoorruimte

Op uitstekende zichtlocatie aan de entree van kantorenpark Hoevestein langs A27 Breda-Utrecht gelegen bijzonder representatief kantoorgebouw, totaal groot circa 500m2.

Het betreft van oorsprong een dubbele twee onder een kap kantoorvilla, in spiegelbeeld gebouwd geroot elk 250m2, die door de huidige eigenaar geheel is gerenoveerd en geïntegreerd tot een fraai en functioneel kantoorgebouw. De beide objecten zijn juridisch en technisch nog steeds van elkaar gesplitst en kunnen eenvoudig ook bouwkundig weer gesplitst worden tot twee zelfstandige kantoorvilla’s. Aan de voorzijde is een eigen parkeerterrein beschikbaar.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 69.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 795.000,-- kosten koper.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Koop

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Algemeen

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »