Te koop / Te huur

Sprendlingenstraat 53 - 55 | Oisterwijk

Sprendlingenstraat 53 - 55 Oisterwijk | 1.283m2 Kantoorruimte

Op uitstekende zichtlocatie aan doorgaande weg in Oisterwijk gelegen bedrijfsgebouw, totaal groot 1.283m2 VVO, bestaande uit 626m2 kantoorruimte / showroom op de begane grond en 657m2 kantoorruimte op de verdieping. Nabij deze aantrekkelijke locatie is gelegen het Inside gebouw, Speedliner en verder zijn gevestigd Praxis, Michiels Woonstijl, Karwei en de geheel gerenoveerde Meubelfabriek Oisterwijk, Meubilex en naastgelegen Citroën Bertens Oisterwijk.

De begane grond is in verhuurde staat en in gebruik bij Pot & Vaas, sinds 2002 importeur/groothandel van een hele brede collectie woonaccessoires. Pot & Vaas is voornamelijk gespecialiseerd in grotere potten, vazen en schalen (al dan niet op een zuil), van diverse materialen.

De kantoorruimten op de verdieping worden op tijdelijke basis verhuurd en zijn beschikbaar vanaf 14m2 tot 657m2 kantoorruimte.

De naastgelegen logistieke bedrijfsruimte, Sprendlingenstraat 57, is groot circa 9.550m2, is in geheel verhuurde staat en in gebruik bij Speedliner Warehousing.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Kadastraal
Gemeente Oisterwijk
Sectie A
Nummer 7778
Groot circa 1.901m2

Koop

Voorwaarden
Op Aanvraag.

Huur

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »