Te koop / Te huur

Sprendlingenpark 34 | Oisterwijk

Sprendlingenpark 34 Oisterwijk | 400m2 Bedrijfsruimte

Op uitstekende locatie op bedrijventerrein Kerkhoven gelegen representatieve bedrijfsruimte, totaal groot circa 400m2. De begane grond beschikt over een kant en klaar afgewerkte kantoorruimte circa 75m2, verdeeld over begane grond en verdieping, een keuken, bedrijfsruimte / showroom circa 175m2. En een entresolvloer circa 150m2. De verdieping beschikt eveneens over een kant en klaar afgewerkte kantoorruimte en een showroom / opslagruimte.

Het object bestaat in totaal uit ruim 75m² kantoorruimte en circa 325m² bedrijfsruimte / showroom, als volgt verdeeld:
Begane grond
- kantoorruimte: circa 38m²
- bedrijfsruimte: circa 172m²
Verdieping
- kantoorruimte: circa 38m²
- entresolvloer: circa 150m²

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Huurprijs
De huurprijs en voorwaarden zijn op aanvraag.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 319.000,-- kosten koper.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »