Verhuurd

Sprendlingenstraat 18 D | Oisterwijk

Sprendlingenstraat 18 D Oisterwijk | 180m2 Bedrijfsruimte

Op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie in een bedrijfsverzamelcomplex gelegen representatieve zelfstandige bedrijfsruimte met een afgewerkte kantoorruimte op de eerste verdieping. Het verzamelgebouw is gelegen op bedrijventerrein Kerkhoven te Oisterwijk. De begane grond beschikt over een entree naar de kantoorruimte op de eerste verdieping voorzien van een keuken, op de begane grond is een toilet en de bedrijfsruimte met overheaddeur. De verdieping beschikt eveneens over een entresolvloer die eventueel bij de kantoorruimte getrokken kan worden. Het object bestaat in totaal uit ruim 70m² kantoorruimte met pantry op de verdieping en circa 110m² bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is grotendeels 7 meter hoog, voorzien van overheaddeur en betonnen vloer.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Huurprijs
De huurprijs en voorwaarden zijn op aanvraag.

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 179.000,-- kosten koper.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »