Te huur

Ringbaan-Oost 10 | Tilburg

Ringbaan-Oost 10 Tilburg | 1.435m2 Bedrijfsruimte

Op uitstekend bereikbare locatie aan de ringbaan gelegen bedrijfsobject, bestaande uit twee op het achter terrein gelegen bedrijfsgebouwen. De twee bedrijfsgebouwen zijn verbonden aan elkaar en als geheel beschikbaar voor verhuur. Voor het gebouw is buitenruimte beschikbaar.

Het bedrijfsobject bestaat uit circa 175m2 eenvoudige secundaire ruimte en kantoorruimte verdeeld over de begane grond en verdieping, totaal 1.435m2 bedrijfsruimte bestaande uit:
- Bedrijfsruimte 865m2 (hoog 3.65 / 4,05m.) en
- Bedrijfsruimte 570m2 (hoog 5,40 / 5,70m.).

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de bedrijfsruimte bedraagt € 40,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »