Te koop / Te huur

Tongerlose Hoefstraat 77 - 13 | Tilburg

Tongerlose Hoefstraat 77 - 13 Tilburg | 195m2 Bedrijfsruimte

In het centrum in woonwijk Hasselt gelegen bedrijfsobject, onderdeel uitmakend van een kleinschalig bedrijventerrein waar onder andere Tegro Sanitair & Verwarming en De Sleutelmaker gevestigd zijn. Het bedrijfsobject is gelegen in de hoek, is groot circa 195m2 en is voorzien van een loopdeur, overheaddeur, inpandige kantoorruimte van circa 25m2, toilet, pantry en raamkozijnen in de achtergevel en is uitermate geschikt voor opslag voor een zzp’er, werkplaats, webshop of voor privé doeleinden en dergelijke.

Kadastraal
Gemeente: Tilburg
Sectie: O
Nummer: 6838
Groot: 210m2

Huur

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 15.000,-- per jaar, te vermeerderen met BTW

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Koop

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 197.500,-- kosten koper en te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Algemeen

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

BTW
Indien huurder/koper niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur/verkoop. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs/koopprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder/verkoper ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »