Te huur

Schijfstraat 27 | Oisterwijk

Schijfstraat 27 Oisterwijk | 125m2 Kantoorruimte

In de Schijfstraat in Oisterwijk is een aantal representatieve bedrijfsgebouwen en kantoorvilla's ontwikkeld. De ligging in de nabijheid van de uitvalswegen, het station en het gezellige centrum van Oisterwijk maakt deze kantoorvilla’s uniek. De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is uitstekend.

In de eerste kantoorvilla is de kantoorruimte de eerste verdieping nog beschikbaar, groot circa 125m2. Deze verdieping is per centrale hal met vide en trap bereikbaar.

De kantoorruimte is super de luxe, zeer representatief, hoogwaardig en zeer compleet, gestoffeerd, gemeubileerd en is voorzien van een toilet en een zeer complete keuken met automatische koffiemachine, oven, koelkast en vaatwasmachine.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Parkeren
Het object beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
De ROZ model huurovereenkomst voor 7:230a bedrijfsruimte is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 juli 2003 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »