Verhuurd

Tramsingel 23 | Breda

Tramsingel 23 Breda | 335m2 Kantoorruimte

Op een uitstekende zichtlocatie gelegen kantoorruimte op de begane grond. Nabij uitvalswegen en NS Station en op korte afstand van het centrum van Breda.

Oppervlakte
Begane grond 335 m² open kantoorruimte met separate toiletruimtes. De ruimte kan op wens gesplitst worden en is dan beschikbaar vanaf circa 168m2.

Parkeren
In een eigen parkeergarage van het complex zijn 9 overdekte parkeerplaatsen beschikbaar voor huurder. Daarnaast kan er geparkeerd worden op de openbare weg (betaald).

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 125,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

De aanvangshuurprijs voor een parkeerplaats bedraagt € 750,-- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW

Opleveringsniveau
Het pand wordt aangeboden "as is" als casco+ kantoorruimte, de ruimte is reeds voorzien van vloerverwarming, meterkasten en 2 toiletgroepen.

Bestemmingsplan
Binnen het bestemmingsplan “Tramsingel” kent het pand de bestemming “Gemengd“.
Binnen deze bestemming valt standaard kantoor gebruik, maar ook bijvoorbeeld praktijken, klinieken en dienstverlening.

Energielabel
Het pand beschikt over energielabel B.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.


Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »