Verkocht

Paletplein 16 | Tilburg

Paletplein 16 Tilburg | 343m2 Belegging

Een tweetal verhuurde winkelruimten, centraal en prominent gesitueerd in het recent gerenoveerde winkelcentrum Paletplein gelegen in Tilburg West. Paletplein is gelegen in woonwijk het Zand met 11.000 inwoners en nabij woonwijk Reeshof met 45.000 inwoners en beschikt over een diversiteit aan winkels met breed assortiment, zoals Aldi, Albert Heijn, Bakkerij, slager, groentewinkel, kapsalon, fietsenzaak, opticien, delicatessenzaak, etc. Er is volop gratis parkeergelegenheid en het winkelcentrum voorziet uitstekend in de dagelijkse en wekelijkse behoefte van de consument.

Bereikbaarheid
Bereikbaarheid met auto en vrachtwagen van buiten Tilburg middels de A261 (Waalwijk) en de noordoost-tangent die direct aansluit op de A58/ A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). De Baden Powelllaan en de Lage Witsiebaan zijn beide opgenomen in het openbaar vervoer netwerk.

Kerngegevens
Het betreft een tweetal winkelruimten met een totale oppervlakte van circa 258m2.

De actuele jaarhuurinkomsten bedragen:
Paletplein 16, circa 85m2, huurder Vis en Zo Tilburg
Paletplein 17, circa 173m2, huurder ASM-WEST

Totale huuropbrengst is € 33.304,44 per jaar, exclusief omzetbelasting.

Huurovereenkomsten en aanvullende gegevens zijn op aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Koopsom
€ 370.000,-- kosten koper

Energielabel
De winkels hebben energielabel A

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »