Verhuurd

Sint Josephstraat 75 | Tilburg

Sint Josephstraat 75 Tilburg | 69m2 Kantoorruimte

Zelfstandige kantoorruimte in het centrum met 4 parkeerplaatsen op eigenterrein. Hartje centrum en de Piushaven zijn gelegen op loopafstand en de uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar.

Oppervlakte
De totale oppervlakte van het object bedraagt circa 69m2.
Begane grond circa 45m2
Eerste verdieping circa 24m2

Dakterras eerste verdieping circa 17m2

Locatie
De Sint Josephstraat is de entree naar de binnenstad.
Het Veemarktkwartier is een gebied gelegen aan de oostelijke zijde van de Tilburgse binnenstad en kent een buitengewoon hoge concentratie van creatieve bedrijvigheid. De naam Veemarktkwartier komt van de Veemarktstraat die in het gebied ligt. Tot in het begin van de twintigste eeuw werden daar koeien, paarden en varkens verhandeld. Handel lijkt in de 'genen' van het gebied te zitten. Tegenwoordig zijn ongeveer 200 bedrijven in het gebied werkzaam in de creatieve en innovatieve industrie. Dit alles in een inspirerende setting, het straatbeeld wordt hier getekend door onder meer poppodium 013, clustergebouw V39, het Patronaat en Villamedia.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend. Het centraal station van Tilburg ligt op circa 15 minuten loopafstand. Het object is gelegen op korte afstand van de Spoorlaan, ringbaan Oost en de afslag van de A58, waardoor vanuit alle richtingen het gebouw ook met het eigen vervoer zeer goed bereikbaar is.

Parkeren
Aan de straatzijde van het object zijn 4 parkeerplaatsen op eigenterrein aanwezig.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 18.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »