Verkocht

Tongerlose Hoefstraat 77 - 01 | Tilburg

Tongerlose Hoefstraat 77 - 01 Tilburg | 190m2 Belegging

In het centrum in woonwijk Hasselt gelegen bedrijfsobject, onderdeel uitmakend van een kleinschalig modern bedrijventerrein waar onder andere Tegro Sanitair & Verwarming en De Sleutelmaker gevestigd zijn.

Het bedrijfsobject is gelegen op de hoek, is groot circa 190m2 verdeeld over de begane grond en de verdieping, en is ingericht voor een tandartspraktijk, tandprotheses en dergelijke, is tevens voorzien van een overheaddeur en is uitermate geschikt voor opslag voor medisch gebruik, kantoorruimte, werkplaats, webshop en dergelijke.

Het object is in geheel verhuurde staat, verhuurd aan Tandprothetiek Brabant, wordt als beleggingsobject voor verkoop aangeboden, huur lopende tot en met 31 maart 2025, te verlengen met telkens 5 jaar en de actuele huur bedraagt € 24.696,84 zonder BTW.

Kadastraal
Gemeente: Tilburg
Sectie: O
Nummer: 6750
Groot: 116m2

Koopprijs
De koopprijs bedraagt € 350.000,-- kosten koper.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom door koper ter grootte van 10% van de koopsom.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »