Verkocht

Charles Stulemeijerweg 6 | Tilburg

Charles Stulemeijerweg 6 Tilburg | 565m2 Bedrijfsruimte

Op zeer aantrekkelijk en goed bereikbaar bedrijventerrein Het Laar langs de A58 in Tilburg gelegen hoogwaardig en nieuw te bouwen vrijstaand bedrijfsgebouw. Het bedrijfsgebouw is gelegen op een perceel grond groot 870 m2 en het gebouw is totaal groot circa 565m2, bestaande uit 65m2 kantoorruimte/showroom op de begane grond, 100m2 kantoorruimte/showroom op de verdieping, 400m2 bedrijfruimte begane grond. Het geheel is gelegen op een toplocatie, is zeer representatief en aangezien het nieuwbouw betreft kan rekening gehouden worden met wensen voor wat betreft indeling en het afwerkingsniveau.
Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag en te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Koopprijs
De koopprij en voorwaarden zijn op aanvraag, kosten koper en te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »