Schijfstraat 6 B
Oisterwijk

Schijfstraat 6 B | Oisterwijk

50 m2 Kantoorruimte


Health Boutique Oisterwijk is een centrum voor sport, yoga, behandeling, praktijk en kantoorruimte.
In dit geheel gerenoveerde gebouw, gelegen aan NS station en op loopafstand van het mooie centrum, zijn twee praktijk- / kantoorkamers beschikbaar, elk groot circa 25m2. Tevens zijn er mogelijkheden om gebruik te maken van de aantrekkelijke bar en zitgelegenheid bij de entree, een grote zaal en de fitnessruimte.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Oppervlakte
Praktijk- / kantoorkamer voorzijde 28m2
Praktijk- / kantoorkamer achterzijde 24m2

Parkeren
Het object beschikt parkeerruimte aan de voor- en achterzijde

Huurprijs
De huurprijs per kamer bedraagt € 995,-- per maand, inclusief servicekosten en zonder BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperioden zijn in onderling overleg.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken