Verhuurd

Nijverheidsweg 14 | Oisterwijk

Nijverheidsweg 14 Oisterwijk | 1.100m2 Bedrijfsruimte

Op bedrijventerrein Kerkhoven, aan de rand van het KVL-terrein, gelegen representatief vrijstaand bedrijfsobject, groot circa 1.100m2 bestaande uit 900m2 bedrijfsruimte en 200m2 kantoorruimte verdeeld over begane grond en verdieping. De kantoorruimte is volledig gemoderniseerd en onder andere voorzien van ledverlichting en airconditioning. De bedrijfsruimte is voorzien van een kantoorruimte, kantine, betonnen vloer, drie overheaddeuren, ledverlichting, raampartijen in de zijgevels, lichtstraten in het dak en een bestraat buitenterrein aan de achterzijde.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 5.500,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »