Te huur

Schijfstraat 24 | Oisterwijk

Schijfstraat 24 Oisterwijk | 200m2 Kantoorruimte

Dit bijzonder fraaie en representatieve kantoorgebouw, voorzien van prachtige centale entree, hal is gelegen aan de Schijfstraat in Oisterwijk. De ligging in de nabijheid van de uitvalswegen, het station en het gezellige centrum van Oisterwijk maakt deze locatie uniek. De bereikbaarheid met auto is uitstekend.

Dit object wordt per kantoorkamer voor verhuur aangeboden onder duidelijke en flexibele huurvoorwaarden. De mogelijkheid bestaat om een eigen kantoorkamer te huren voor een scherpe all-in huurprijs per maand, inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op eigen parkeerterrein voor en naast het kantoor.

In het gebouw is momenteel voor verhuur beschikbaar circa 200m2 in kantoorkamers vanaf 40m2.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Parkeren
Het object beschikt over parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De mogelijkheid bestaat om een eigen kantoorkamer te huren ter grootte van circa 40m² vanaf € 650,-- all-in per maand, inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »