Te koop / Te huur

Sprendlingenstraat 18 J | Oisterwijk

Sprendlingenstraat 18 J Oisterwijk | 193m2 Bedrijfsruimte

Op uitstekende en goed bereikbare zichtlocatie in een bedrijfsverzamelcomplex gelegen representatieve zelfstandige bedrijfsruimte met 2 grote fraai afgewerkte kantoorruimten, gelegen op bedrijventerrein Kerkhoven te Oisterwijk. De begane grond beschikt over een entree naar de kantoorruimte op de begane grond, keuken, toilet en intern bereikbare bedrijfsruimte met overheaddeur. De verdieping beschikt eveneens over een fraai afgewerkte kantoorruimte en een entresolvloer. Bij het object behoren 2 eigen parkeerplaatsen.

Het object bestaat in totaal uit ruim 74m² kantoorruimte en circa 119m² bedrijfsruimte, als volgt verdeeld:
Begane grond
- kantoorruimte: circa 37m²
- bedrijfsruimte: circa 93m², hoogte circa 6m. (circa 3,3m. onder entresol)
Verdieping
- kantoorruimte: circa 37m²
- entresolvloer: circa 26m²

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en buurtschap Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen treinstation, het Station Oisterwijk geheten. Voorts ligt de gemeente ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg-Eindhoven) en de A65 (Tilburg-'s-Hertogenbosch) samenkomen.

Parkeren
Het object beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voorzieningen
Voorzieningen kantoor:
- pvc vloer;
- systeemplafonds met geïntegreerde verlichting;
- toilet;
- keuken;
- alarminstallatie;
Voorzieningen bedrijfsruimte:
- overheaddeur (4.00 x 3.00 m);
- heater;
- verlichting.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 1.250,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Koopprijs
Koop is bespreekbaar, de koopprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende of kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »