Dr. Paul Janssenweg 169
Tilburg

Dr. Paul Janssenweg 169 | Tilburg

325 m2 Kantoorruimte


Representatieve en scherp geprijsde kantoorruimte ter grootte van totaal circa 1.250m2, waarvan momenteel 600m2 beschikbaar op de begane grond en tweede verdieping, van een statig kantoorgebouw gelegen het bedrijvenpark ‘Het Laar’. Het gebouw en parkeerterrein worden bijzonder goed onderhouden. De verdiepingen zijn met trap en lift bereikbaar en per laag voor verhuur beschikbaar. Kantoorgebruikers die een combinatie zoeken met bedrijfsruimte wordt ook de gelegenheid geboden om binnen het complex tevens bedrijfsruimte bij te huren, een en ander op basis van beschikbaarheid en in onderling overleg.

Het gebouw bestaat uit de volgende kantoorruimte:
- begane grond, nr. 165: circa 275m2; VERHUURD
- eerste verdieping, nr. 167: circa 325m2; VERHUURD
- tweede verdieping, nr. 169: circa 325m2;
- derde verdieping, nr. 171: circa 325m2. VERHUURD

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot eigen en met fraaie groenvoorzieningen aangelegd parkeerterrein voor de deur.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein ‘Het Laar’ is goed bereikbaar met eigen vervoer via de nabij gelegen op- en afritten aan de rijksweg A58 (naar Breda, Eindhoven en Den Bosch). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Vanaf het centraal station van Tilburg worden constante busdiensten onderhouden met bedrijventerrein ‘Het Laar’, een bushalte bevindt zich recht voor de deur.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag.

Energielabel
Het kantoorgebouw heeft energielabel A.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende of kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken