Hart van Brabantlaan 18
Tilburg

Hart van Brabantlaan 18 | Tilburg

2270 m2 Kantoorruimte


Hoogwaardige kantoorruimte, totaal groot 2.270m2, gelegen op de vijfde tot en met de achtste verdieping in het prestigieuze kantoorgebouw ‘Het Laken’. Het laken is gelegen in het spoorzonegebied in het hart van de binnenstad en op loopafstand van het Centraal station. Onder het gebouw is een grote parkeergarage aanwezig. Met de auto is het laken vanaf de snelweg en Ringbaan West binnen enkele minuten bereikbaar. Vooraanstaande gebruikers als Staatsbosbeheer, Zooplus en Regus hebben reeds voor deze locatie gekozen.

Beschikbaar
De bovenste verdiepingen, verdieping vijf tot en met acht zijn beschikbaar, totaal groot 2.270,23m2 VVO, beschikbaar als geheel of in combinatie vanaf een verdieping van 567m2.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Energielabel
Het gebouw heeft een A label.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken